Thursday, April 14, 2011

Photoshoot Romantika De amour | Cameron Highland

Masa on th way nak ke tea farm Sg Palas, Ar-Rayyan tido nyenyak je dalam kete.. Dah la view memang cantek giler... Geram je ktorang laki bini tengok... Ye la, hijau je sume ngan daun teh... Memang indah betol ciptaan Allah ni kan, tenang je jiwa tengok..

Jalan nak ke ladang teh ni sempit giler memang muat2 kete lalu je, bila jumpe je tempat leh port nak amek gamba, cepat2 hubby benti nak bergambo...

Dah naik jauh2 gini, haruslah posing puas2 kan.. Hehehe.. Meh layan gambo fotoshoot romantika de amour ktorg... kesian Rayyan, takde dalam gambo sebab die lena tido tak sampai hati nak kejut... Hehe lagipun kasik la peluang mama ngan papa die bermanja kejap..


Gambar kami berdua dimabil guna tripod... Mekaseh Mr Tripod! Banyak berjasa kamu!!!

Ngah setting tripod ngan akmera pink, malas nak tukar DSLR.. Seb bek hasil memuaskan walaupun tak la secantek DSLR..










Hubby yang suke amek gambo merepek2... Hehe suke tau buat muka, tapi takpe.. menceriakan hari2 ku..


Dah aksi terbang pulok...


Kami berdua.. BEST!!!!! Hehehe


Aksi feeling2 Cinderella... Hehee..


Oppppss!! Ni gambo 18SX... Aksi terlampau, tapi kami udah kawen.. HAHAHA tak salah nak bt gini, kalau yg belum kawen sila jgn contoh.. DOSA tau!

Gambo2 ni leh la guna tok contest hahaha... eh lama tak join contest dah, bizi la bt report, nanti ada masa join la..

2 comments :

  1. hmmmmmm amek can eh..huhuhuhu

    syoknya jenjalan ek.. :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails