Friday, April 22, 2011

Rezeki Berganda-ganda di hari Jumaat.. Syukur



Syukur alhamdulillah, rezeki Allah sentiasa ada tok family kecik kami..

Pagi ni bukak emel dapat 2 emal yg membuatkan aku HAPPY...

Increment gaji... Hoyeayyyyyyy... Tahun ni banyak gak increment, lebey 5%... Alhamdulillah... Rezeki Ar-Rayyan, leh la buat saving tok Ar-Rayyan every months..

Heheh aku mmg dah wajibkan laki bini every month buat saving tok education Ar-Rayyan & Travelling tok holiday ktorg.. So duet increment ni leh la salurkan ke situ...




And the other one, emel dari LHDN.. Hehehe pas aku buat E-Filling aritu, ada baki cukai lebih bayar... Bayar gak, dekat 1K aku terleby bayar cukai.. Huuhu so dapat claim balik.. LHDN dah bank in...

Pantas betol LHDN ni, rasanye baru je 2 minggu lepas aku siapkan E-Filling nie...
Eh korang dah buat E-Filling? Kalau belum, buat cepat.. Tarikh tutup, hujung bulan nie... Mana tau ada cukai terlebey bayar, leh dapat durian runtuh...


Mood adalah LALALLALLALA heppyyy!!!

7 comments :

  1. hwaaa belom buat.....mekasih tolon ingatkaannn daku....

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah rezeki tue kan

    ReplyDelete
  3. eh cepat nye lhdn da byr? afni punya dorg x bayar lg. lhdn ada inform x bila die nk bank in lebihan tu??

    ReplyDelete
  4. bestnyerr babe! congrat.. leh la lanje aku mkn nti.haha

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails