Thursday, April 7, 2011

Ke Lowyat Beli IPAD

Semalam aku tak de update belog sebab ni la... Kami ke Low Yatt malam tu, belikan Netbook tok adik hubby.. Kan ada adik kembar hubby bebaru ni masuk segi kolej so kami gi belikan Netbook tok die la..

Pas je siap makan malam, gerak la kami ke Low Yatt, Rayyan pun angkut sekali.. Pestaim ni bawa Rayyan kuar malam , selalu mmg malas kuar malam sebab Rayyan jenis tido awal kan.. Kang takot die nages nak tido...

Ni masa memula sampai, memang eksaited la Rayyan.. Rayyan mmg suke jejalan, takpe minggu nie kiter gi oliday ye sayang...


Sebey nye sebey... sebey pun cecepat sebab sebelum kol 11 malam kene anta adik ipar balik kolej.. Sampai pun dah 8 lebey... Memang kalut la malam tu..


Masa ni mata Ar-Rayyan dah merah dah.. kesian die... Tapi tahan je sebab sonok dapat jejalan...


Tapi akhirnye terkulai jugak HAHAHA siap ternganga lagi tido... Comel betol time nie, rasa aku nak geget je..


Ni la Netbook yang menjadik pilihan hati.. Ok la, takat leh buat assignment ye tak?? Harga RM900, korang leh gi Low Yatt skang beli..

Ho.. Mana IPADnye? Hahaha aku saja sebey IPAD, ingat nak beli IPAD tapi hubby kata tunggu IPAD 2, tapi IPAD 2 tak sampai Mesia lagi.. Hurm, kalau ada rejeki aku training obersea leh la beli kat sana nanti, aku tengok kat Appstore US baru USD499.. Kalau masuk mesia kompem rege die mahai melonjak2... Terus cancel aku beli nanti...

Aku ni bukan betol sket, bila tengok rege mahai sekejap je hati aku berubah hehehe.. Bese la, nak kuar duet sndiri, lainlah kalau dapat adiah, kompem aku nakkkkkkk je!

So ada sesiapa nak hadiahkan??? Dataran merdeka aku tadahkan..


4 comments :

  1. Ha ah..tol gak tuh..tunggu jer..jap gi masuklah IPAD 2 ke M'sia

    ReplyDelete
  2. wahlawei..... :)

    IPAD2 memang dinanti2 sekarang nih...gila lambat..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Ipad2 dah ada kedai juai rm2999 huhu

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails