Monday, April 25, 2011

PRomo di Kenny Rodger

Jumaat lepas, balik je keje malas nak masak.. Tunggu hubby balik, berdesup kami ke Viva Home.. Viva Home ni Mall baru, dekat je ngan umah ktorg, siap ada MBO ngan bowling lagi...
Pas ni ronda sini aje la kami hehehe

Gi sana nak makan Kenny Rodgers.. Sebelum tu ada gi sana sekali, gi Giant.. Tu yang tau ada KEnny Rodgers kat sana..

Kenny ada buat promo uols, leh la terjah.. Ni promo die.. Free Junior treat.. Rayyan pun dapat tau, padahal mana la reti makan lagi.. Mama papa die yang perabes....


Sementara tunggu makanan sampai, tatap la gambo Rayyan yang kuat posing nie...


Rayyan ngan papa die.. Kemain suka dapat jejalan budak kenit nie..


Bila tengok cermin, mengekek2 gelak...


Gambo makanan tak sempat nak sanp, mana dukung Rayyan lagi, nak amek gambo lagi.. Ala makan Kenny je pun, cam bese la amek 1/4 quarter meal tu.. hehehe..

Sedap tol makan luar sekali sekala ni ye uols!!

1 comment :

  1. sedapnya kr..lama dah tak makan..

    hensemnya rayyan

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails