Tuesday, January 20, 2009

Exam?? Ape daaa..

Last week hari Jumaat tetibe aku kene p buat assesment pasal new technology yang company aku akan deploy for cater our future services..

Memula aku ingat assesment ataw survey biasa yang sempoi2 je la kan.. Sekali amek ko, cam soklan exam final sem dah, lagik susahhhhh phuiiihhhhh.. Poning paler acikkk ha menjawab nyer...


Ader multiple choice.. Ok la, yang nie agak2 ko tak taw, ape lagi mulakan lah baca mantera beradu yang best2.. Hahahah kira ABC sampai Z ke.. Baca Bismillah ke, kat mane yang pensil ko berenti tu la jawapan die, silalah bulatkan dengan konfiden.. Tak pun pilih jawapan mane yang paling panjang ayat die hahahaha.. Keji woo aku niey.. Soklah susah giler, dah la technology nie bukan dalam job scope aku, so lagik la aku blur berganda2 kan.. Yang basic question boleh la aku jawab, masuk yang detail2 technical spec tuh penin la...

Hehehe sekali tengok soklan last ada plak subjektif.. Makkkk aiiiiii.. Ape aku nak jawab nie.... Mulalah akunyer peluru tak bermata kuar, lancar je tulis jawapan padahal ntah pape yang aku goreng hahaha salin balik soklan kot..


Huhuhu mesti sape yang semak kertas exam aku jatuh migrain huhu

Tak sangka woo dah keje pun ada exam gak!

3 comments :

  1. waaa...kalo camnieh boleh la juelee share ngans sha plak camne rahsia menjawab soklan subjektif...ehehhe...

    ReplyDelete
  2. wahhaha soklan subjektif...
    salin balik soalan tapi cuba ubah ayat nye tanpa mengubah maksud nye
    ^ ^

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails