Thursday, January 8, 2009

Meeting

Ape kes? Ade ke suh aku p meeting koi 5 PM....
Koi 5 ok??? Pukul bape nak habes meeting gini....
Kompem koi 7 tak habes lagi ucapan pembuka kata...
Aku dah la training kat Jalan Semarak, kang petang kene la rush p Jalan Pantai Bharu...
Tempuh jam yang memang kompem la kan...
Aisshhhhhh!!!

DAMN it!

11 comments :

  1. selamat bermeeting..hehehe

    weeyy bila nk jmpa..=p

    ReplyDelete
  2. erk! jalan semarak?
    praktikal kat mana tu?

    ReplyDelete
  3. KL itu jam...jadi lepas kawn jgn dok KL...silap2 beranak dlm jam...haha

    ReplyDelete
  4. memang jam ar highway .. sabar jer ... dakjaat pun tak lama lagi ada meeting memalam ni .. ni yang rasa malas sangat2... .

    tapi tak dapat nak elak .. huhuhuh!

    kerja kena ikhlas .. camne nak terbitkan keikhlasan tu dari hati kite ya??? =)

    ReplyDelete
  5. makhaih..kollima? biaq betui..tak patut...tak patut..

    ReplyDelete
  6. tdo je la time meeting. atau kentut je dgn busuk sepanjang masa, mesti meeting tu dissmiss lebeh awal hahaha

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails