Wednesday, January 21, 2009

Exchange Link

Amaran..
Ini adalah entri sticky note...
Untuk membaca entri yang fresh & lightly, sila skrol ke bawah...

Ok.. Saya telah menghapdet layout blog nie skek, sume link kekawan, saya telah pindahkan ke satu muka surat yang lain, boley klik kat gambo cubicle saya yang ala2 cam cubic tue..
Kat situ lah tersimpan segala link link rakan2 sekalian..

Nape saya nak buat cenggitu ye?
Nnt kalau saya nak tukar layout baru, idak ler teman migrain nak tulis balik satu2 link teman2 sekalian.. Bukan ke lebey mudah gitu???

Hehehehe.. Bijak bijak....

Oleh itu, tuan rumah sangat la bebesar hati kiranya ada sesape nak tukar link sila lah tinggalkan jejak anda.. Nanti bebile saya hapdetkan ok?

Nak tinggalkan jejak kat entri nie boleh..
Nak tinggalkan jejak kat muka surat baru pun boleh...
Terpulang pada anda..
Sekian, terima kasih...

13 comments :

  1. ade hati nk tuka template la nih??
    ko kn bz...??
    patut mase cuti pjg ko aritu...
    ni tak, cuti buat dadih, dan dadih...
    tp musti sdp...ko kn mcm pandai masak...hehe :p

    ReplyDelete
  2. cekgu bani: hahaha..ko tak rasa lagi dadih aku..sekali rasa mesti ko nak lagi nak lagi dan nak lagi..

    muahahaha...

    bukan lah skang aku nak tukar template...

    bebiler bile free

    ReplyDelete
  3. ahaha, thanx akak jue yg jeliterr tewww..

    ReplyDelete
  4. wah..cik adik bijak pandai..hehe
    awak dah emel add ke??? ;)

    ReplyDelete
  5. juelee...

    xchange link eh :)
    u komen kat entry buku.. suka2...

    ReplyDelete
  6. hai..saya nak tgglkan jejak ni..hehe..thank you ye..;)

    ReplyDelete
  7. Salam, wah, ramai tul peminat blog ni sampai kena buat link baru

    ReplyDelete
  8. salam,

    bernas juga idea tu. dah lah sekarang dengar ramai blogger yang hilang n3 dan juga link. TQ

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails