Wednesday, December 8, 2010

Budak tembam itu sudah botak!

Cete selepas budak tembam itu dibotakkan..

habes je majlis, berhempas pulas la kami hubby and wifey membotakkan kepala budak tembam itu... Alhamdulillah, he a good boy, diam aje bila mama and papa die dok adjust2 paler dia kiri kanan nak cukur rambut, tak cranky at all...

Ini la gambar budak botak diendoikan... Kami tak plan pun nak beli buai tok Ar-Rayyan, nak bagi Ar-Rayyan tido bawah je, senang.. Kalau pergi rumah orang takde la kalut nak carik buai kan...


Closed up..... Ar-Rayyan sangat suka dok dalam buai, leka dan khayal aje.. But mama takkan beli buai untuk awak ye... Tido dalam rocker yang papa beli tu eh..


See.. bertambah bulat je tengok Ar-Rayyan nie bila dah botak gini.. Gerammmmssss tengok pipi dia yang melayut2 tu..


Budak kecit nie sangat suka kerut kening.. I wonder why.. Maybe masa mama die peknen dulu, think too much kot...


Senyum pun ala ala aje.. mahal tol senyuman ...


Ini adalah bokeh... Hehehe Ar-Rayyan blur je nampak tapi yang fokus tang bunga tu je..


Lastly, mama with Ar-Rayyan... Muka cam terpaksa aje anak mama nie~~~ Muahahaha...
Apa pun, mama love you Ar-Rayyan!!!



9 comments :

  1. rafique pun sama gak asyek kerut kening..pikir ape entah..hihi

    ReplyDelete
  2. hoh...kerut kening kerut dahi tu perkara biasa...nnt dia dah besar sikit hilang la...

    ReplyDelete
  3. huhuhu....ar rayyan mcm pk mslh negara ok...pp loyott...

    ReplyDelete
  4. pssstt..muke Ar-rayyan iras muke mama die la...so suweeetttt =)

    ReplyDelete
  5. alooloo..muke rayyan jembeng je..tu mesti kena paksa ngan mama ambik gambo..heehee

    ReplyDelete
  6. wah..siap hias 'endoi' tu ye... :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails