Friday, December 3, 2010

Duit saja-saja

Tadi saja je chek nuffnang, selama nie memang jarang la chek.. Maklumlah sedar diri trafik blog ni bukanlah hebat mana pun...

Tapi alhamdulillah ada la juga pendapatannye awalaupun tak banyak mana... Lagipun aku menulis blog bila ada masa, tak jadik rutin atau ketagih.. Dulu masa bujang walau banyak masa pun aku jarang gak hapdet apatah lagik dah ada anak nie.. Tapi skang macam minat plak sebab nak catitkan semua kenangan bersama anak, keluarga dan rakan2...

So semalam chek tengok2 nuffnang ngan baik hatinye bagi blog aku 4 BE.. Ini merupakan BE aku yang ke 28 tak silap... Alhamdulillah, syukur atas rezeki ni walaupun aku ni kira jarang gak la hapdet belog..




Insyaallah hasil nuffnang ni akan di cash out untuk cuti2 tahun depan... Yeya!!!!!!!!!!

Tu yang buat contest nak share ngan kekawan rejeki yg dapat hasil dari berblogging nie~~~

6 comments :

  1. tuh pon rajin jugaklaa ko update blog. aku dulu pas bersalin, jarak dekat setahun kot baru ade entry baru...:P~

    ReplyDelete
  2. congrats!!! hihihi..menjana pendapatan sampingan.

    ReplyDelete
  3. kan2...at least ade xtra duit dgn blogging ni...

    ReplyDelete
  4. shonoknyerr..entah biler laa i de chance nak cashout..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki ye juelee.

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails