Tuesday, August 9, 2011

ABAYA telah ku order untuk dipakai di Hari Raya



Semalam baru la mommy Rayyan ni dok bising takde baju Raya lagi, leh baca kat ENTRI NIE.. Actually baju kurung orenjee memang dah buat.. Ala baju kurung cotton je uols.. Tu pun kain cotton murah beli kat Kamdar, RM8 je semeter.. Idok ler glamer cam baju raya uols tu... Beratus2 hengget semeter..

Hehehe..
Actually me tingin nak pakai Abaya.. Atau Jubah di hari Raya kali nie.. Hehe aku memang suke pakai ala2 dress gitu.. Dari zaman anak dara lagi.. Tapi kene la jumpe yang sesuai ngan pesyen kan.. Namooo la yang tak santekkkkk....

Nak pakai raya la kata kan ahakss!!!! Dah la tahun lepas dress raya yang hubby belikan tak muat huhu takpe, tahun ni akan ku laram dress tue hahahha bertambah baju raya ku...


Ni dress yang ku beli tok Raya sebelum kawen... Hehe ni ala2 jubah tapi tak layak la dipanggil jubah sebab nampak cutting badan... Hoho jubah kan konsepnye tak seksi2... Yang ni ada seksi sikit la.. HAHAHA..

So semalam masa jalan kat FB, Jumpe la Fidzhilyah House ni... Hurm hati aku terus tertarik ngan koleksi Abaya die tau.. Nampak kasual, smart and santekkkk... I likeeeee 1000000x...

Zasss terus lah makcik msg2 tanya cmane nak amek ukuran sume kan....

Memula berkenan dengan yang ni PEPEL kaler... Nice kan uols??? Nampak sweet and trendy je...

Sekali bila tanya hubby.. Hubby pilihhhhhh lainnn...




Hubby pilih yang bawah nie... Die kata yang ni lagik lawa..... Huhu..
Lawa jugak sebenarnye hikhikhik
Sebabkan saya ni isteri yang taat dan menurut perintahh..
After all, duet hubby gak yang kuar plus die yang nak nengok kite nanti pun...

So terus ku order yang hitam itewww...
Stock dah habes, kene tunggu stock baru next week..
Wah wah wah berABAYA la daku tahun nieeee..



Isk tak sabar nak tunggu ABAYA yang diorder sampai...

YEayy saya dah ada baju raya...
Uols dah ada?
Berkebaya ke tahun nie?
Hikhikhik


2 comments :

  1. mmg ade taste laa adlee...cantek giler jue!!!;)

    ReplyDelete
  2. hoho..lawa gaks konsep abaya ni..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails