Thursday, August 11, 2011

Tau tak BIM BIM BAP...


Tahu tak apa BIM BIM BAP????


Ni la die BIM BIM BAP tu...
Benda ni adalah Korean Cuisine.. Aku selalu makan kat foodcourt The Gardens...
Sedapp sangat... Die ada vege, chicken and beef...
Korang leh pilih..
Nasi die akan masak dalam hot claypot nie then die akan susun sayur mayur tepi tu ngan dish yg korang pilih sama ada chicken or beef...

And ada telor mata kerbau tau atas die..
Tapi dalam kes aku, aku tak suke die bg telor mata..
Aku suh die pecahkan je telor dalam tu..
So pastu aku akan gaulkan sekali rata ngan sayur sayur tu tadi..
Telor tu akan masak OK, jangan riso sebab claypot tu adalah super panas....

Sedappp tau kalau makan style aku nie..
Tak caya korang leh la try..
Sure jatuh hati..
Selain Tepayaki ni la peberet food aku hehee...



4 comments :

  1. tau sebab ritu g makan kt restoran korea ada menu ni tp kak long xtry ramai yg kata sedap

    ReplyDelete
  2. wah, sdapnye..hehe.. nk try rs gak la nnti..

    ReplyDelete
  3. menarik n memang nampak sedap..

    ReplyDelete
  4. mcm makanan org korea jek.. hehehe

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails