Friday, August 26, 2011

Dah dapat dah yg ku idam2 kan....

Akhirnye dah dapat apa yg ku inginkan sekian lama..
Professional certificate CCNA..
Cerficate ni dipos dari CISCO Acdemy dari US..
Selamat samapi ke ofis minggu nie..
Alhamdulillah... Tak sia2 penat lelah aku study..
LEpas ni leh la demand gaji..



Dapat Cisco ID Card jugak...
Untuk mengesahkan kita ni Cisco certified engineer..
Valid for 3 years..
Maknanye aku keen amek CCNP dalam amsa 3 tahun nie..
Maybe tahun 2013 la kut..
Tahun depan nak keje dulu carik experience sbb CCNP test die adalah lagi syusahhhh..


Aku bercita2 nak apply for Master kat oversea..
Next year nak ricky2 dulu U mana yang ok for engineering course..
Then baru apply for scholarship..
Pray for me ya frens!!
Ilmu tu tak pernah ahbes dituntut..
Semoga Allah permudahkan jalan aku untuk mencari ilmuNya..


5 comments :

  1. semoga apa yg jue inginkan akan tercapai.amin.

    ReplyDelete
  2. waaa..tahniah..teringin gak nak amik..tapi co. x mau sponsor..takut lari..huhuuh

    ReplyDelete
  3. Congrats on the cert!found ur blog @ambp. Keep in touch :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails