Thursday, September 18, 2008

Fridge Magnet from Sarawak

Semalam masa jumpe Azreen die bagi pressieee.. Hee die beli masa kat Sarawak.. Taw ape die...
Tadaaaaa~~~~

Fridge magnet... Wah skang dah jadik my new hobby, collect FM.. Rasa cam suker riang ria je hati biler tengok FM yang comey2 terlekat kat magnet board di opis nie.. Hehehe.. But I just stat the hobby so theres only few je my collection...
 
Takpe, just nak remind my frends out there erkkk bunyikk ayat aku nie cam aku banyak je kawan huhuu, kalau p mane2 obersea ke, jejalan ke, belikan i FM boley?? Just nak add my collection of FM..
To Azreen, muahhhh!!! Thankss for the FM.. Cute sangat and memang dah lama dah aku cari collection FM yang melambang kaum di Sarwak tuh.. Now I already have one pair of kaum Bidayuh, nak kirim la if ader sesape nak p Sarawak lagik.. Heheh 


Ni plak penanda buku.. Yea!!!!

6 comments :

  1. waaaaaa bestnyer dpt FM,
    aku pun penggemar kumpul bnda ni,
    hobby yg plg senang la dan x membazir sgt kn?=)

    ReplyDelete
  2. tiuttttnyeeeeeeeeee
    gambir takde ke ekekeke

    ReplyDelete
  3. nanti kalo gi cameron...beli FM dowang tau! bunga2...cantik! sha pergi dua tahun lepas, and kumpul
    FM jugak...
    tp jeles laaa...juli dpt sarawk punye...lagi cantik:D

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari akak...
    seronoknye dapat FM tuh..akak pun suka collect...

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails