Sunday, September 4, 2011

Aidilfitri 2011



Rasanya masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada korang kan?
Masa sebelum holiday ritu bizi kat ofis, siapkan technical report 3 bijik..

Walaupun aku cuti awal, tapi Jumaat tu bizi menyetelkan sume yang belum cukup..
Beli baju melayu hubby la, songkok Rayyan la..
Sabtu & Ahad plak dok buat kueh raya..
Hikhik tahun ni bt 2 jenis kueh je..
Kueh dahlia ngan kueh choc chips...

Isnin dah gerak balik ke perak..
Konon nak update via Tab la..
Skali kat Perak nan adoo line 3G weii..
Ada tu ada tapi ko kene dok tertonggok tepi jalan nak dapatkan signal..
Muahahaha.. Takde keje lak ai...

So masih boleh lagi kan wish Selamat Hari Raya..
Maaf andai ada terlebey terkurang dalam penulisan blog nie..
Dan aku masih ada hutang contest sebelum ni belum umumkan pemenang..
Jgn riso will update soon..

Pesanan terakhir: Open house banyak pasni, hehee control makan ye kekawannn..
Ngeeee pesanan tok diri sendiri jugak sebenarnya..


3 comments :

  1. selamat hari raya juga kepada julee sefamily..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zhr btn ;)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya dear..jeles laa i tengok baju sedondon iteww!!

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails