Monday, November 21, 2011

PhotoBook yang ke2 dah sampai.. Santekkkk!

Ni adalah photobook yang ke2 aku order kat PhotoBook Malaysia..
Aku beli voucher ni time promo kat Groupon, RM78 sebuah tak silap...

Ritu dah redeem bt photobook journey of Ar-Rayyan...
Gambar2 dari lahir sampai la setahun gitu...

Kali ni aku letak gambo2 holiday/honeymoon ktorg hehehe..
Cover depan haruslah gambo honeymoon kat Krabi...



Heheh tekun dan gigih la aku mendesign masukkan gamba nie..
Alhamdulillah 2 minggu siap..
Kelam kabut sebab masa tu dah dekat expired date die...


Gamba hotel kami duduk..
AoNang Buri...
Isk bila nengok gambo2 ni, rasa cam nak pergi lagi je...



Yang ni plak masa oliday kat Cameron highland hehehe...


Aku skang memang gile mengumpul photobook nie...
Baru2 ni ada beli 3 lagi photobook masa promo Groupon buat..
Size yang sama camni, tapi lagi murah..
RM46 je, terus rembat 2 buah.. Hikhik.. Tamak...

Takpe, banyak lagi gambo..
Ingat nak bt satu lagi album journey of ar-rayyan.. Sebab ritu lupe nak masukkan gambo masa scan dalam perot...

Pehtu sebuah lagi nak masukkan gambo kami dari zaman cintan cintun sekolah dulu, masa tunang sampailah nikah....

Ok tak idea???

Sebuah lagi simpan tok masukkan gambo oliday next year kat Mabul island...

Hohoho terbaek betollah rancangan aku...
Pasni kalau ada promo kompem aku beli jugak lagi nie.. Adesss haii...

Jom tolong VOTE Ar-Rayyan..
KLIK SINI..


3 comments :

  1. Kita baru beli satu. Tak buat lagi psl tgh collect gambar Kakal. Hehe

    ReplyDelete
  2. wewetttt!! canteknyer.. nak jgk.. ;D

    ReplyDelete
  3. sukerrrr.. nak jugak.
    shu pun skrg ni tunggu je deal photobook dr groupon or milkadeal.

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails