Tuesday, May 29, 2012

Family Dinner @Al-Rawsha

Bulan lepas company bagi bonus.
Walaupun takde la sampai 9 bulan bonusnye, tapi tetap bersyukur dengan rezeki Allah.
Memang dah siap asing2 kan 20% bagi mak, 10% masuk akaun Rayyan.
50% simpanan yang baki tok joli katak muahahahhaha...

So bila ada rezeki lebey banjer la family makan.
Memula tak tau nak makan mana.
Last terpikit why not bg diaorang try makanan Arab.
Plan asal nak gi Wadi Hadramart tapi last2 gi yang dekat aje la.
Al-Rawsha la yang paling dekat ngan rumah ktorg....


Adik2 saya yang tersayang....


Anakanda bersama opahnya....


Al-Rawsha, besar2 restorant ni, penuh okeh.
Ramai gak upernya suka makan makanan Arab nie...


Tuan tanah kedaung...


Budak kenit yang sebok nak makan...


Hikhik amek gambar bersama mama...


Ok makanan sudah tiba. Naseb baik servis kejap je walaupun ramai orang...


Kami order set tok ramai, chicken kabshah and lamb mandy...
Mak nagn adik aku no 3 tak makan kambing, so order la ayam tok diaorang...


Air hubby yg special...
Sedap jugak rasanya...


And last order mixed kebab..
Serius yg ni sedap...
Pestaim try tapi portion besar, makan share2 pun mengah nak perabeh...

Leh la korang try gi makan sana.
Total harga aritu takde la mahai mana, takde servis charge pulak tu...

4 comments :

  1. xpenah g sini bese asik saba je
    pastu klw g makan kedai arab mest amek kebab je
    sebab nasi dia banyak gile takot xabes numpang sesuap dua alon nye je
    dia nye sambal ijau tu buat ketageh kan sedap gile

    ReplyDelete
  2. belum pernah ke sini. mlm td nampak ada cawangannya kat i-city. nanti boleh cuba :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh... macam sedap je makanan kat ctu! Menyelerakan tol! hehe... ^_^

    ReplyDelete
  4. Al-Rawsha kat kg pandan ye? :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails