Wednesday, May 30, 2012

ShenZhen Trip: Cuci Mata!

Meh cuci mata apa lagi yg ada di China..
Yang ni memang dekat ngan hotel, tetiap malam jalan kaki gi Dong Men ni..
Kat Dong Men ni mcam2 ada.
Cakap aje nak apa, sediakan duet aje la...


Land mark Dong Men, bangunan bentuk Pagoda ni.. Actually nak tunjuk KFC ada kat sini, tapi kompem la tak halal... So kalau nak makan, makan la berger ikan je.

Ntah la, saya tak makan sebab still ada rasa ragu2. But few of my fren diaorang makan je, berger ikan. Kata depan jangan fikir la die goreng macam mana all that. Huhu..


Cer teka apa ini????

Cepat!!!!

Ini adalah pendrive.... Comel kan???


Bear yang besau2... Bear ni murah ok, besar gabak gini baru RM40...
Ha terkejut tak???
Sebabkan saya ni bukanlah suka bear2 ni... So tak heran sangat la..
Hahaha.. Saya ni bukanlah berjiwa  sentimental, bunga, bear ni bukan pilihan saya..
Saya prefer bg coklat dari bg bear or bunga HAHAHA..
Cokelat boleh makan nyum nyum...



Baju..
Yes, baju adalah murah. Baju kanak2 gegurl sangat tantek2....
Tapi kita ada anak boboi.. So pandang aje la...

4 comments:

  1. bestt nyeee..bila la nak smpai negara org nih :p

    ReplyDelete
  2. harga pendrive kat sana brp RM ?

    ReplyDelete
  3. harga pendrive kat sana berapa ya ?

    ReplyDelete
  4. harga pendrive comel2 tu kat china berapa RM ya ?

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails