Friday, May 11, 2012

Nikmat dunia yg tak boleh tahan


Nikmat yg tak boleh tahan..
Kek from A Slice of Heavenly..
Makan dulu baru pikir gemuk ke tak.

Itu sahaja untuk hari ini. Tiada mood untuk berbicara

Hasil dari keputusan check up semalam, refer to this entri.

Masih belum dapat kepastian adakah jantung bermasalah.
Daripada result darah menunjukkan hati yang ada problem, but the simptom sakit look like jantung yg ada masalah. 
Especially bila somi kene buat stress test CTG on the treadmill. Supposedly he did 5 round countinuously, but he just managed to do 3 round only  with few slopes on the graph.
Doc kata dari graph tu la yang akan determine jantung ada prob ke tak. Itu pun hanya 90% accurate. 
Tapi the reading looks OK, but condition somi during test tu yang tak OK.

For temporary, doc bagi ubat untuk liver. Makan selama 2 weeks.
After 2 weeks will be another check up again. Kalau lepas makan ubat still sakit, then refer ke IJN terus.
Sangat menyusahkan hati. 
Tak tahu apa nak cakap. Tapi saya tahu saya akan tabah. I am a strong women tho.

Friday yang baraqah,
Saya hanya ingin berdoa agar somi saya sihat sihat sahaja.
Tiada masalah yang serius.

Really mean it.








8 comments :

  1. hope your hubby cepat sihat..

    and the cakes lookss super yummy!!

    ReplyDelete
  2. makan dulu baru pikir gemuk ke x? hahahahha

    ReplyDelete
  3. harap2 takde laa yang teruk.. apa2 pon cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. semoga suami sembuh.. btw kek tue mmg nampak menarik

    ReplyDelete
  5. bila juelee commenr n3 saya terus teringat pasal ur husbant nyer test... tu yg teruk bukak ur blog.. saya doakan semoga suami cepat sembuh ya... teruskan kuat supaya org yang sakit lebih kuat tengok kita... caiyok!..

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah mudah-mudahan en suami sihat ye..

    Sedap tul tengok gambar kek kat atas tu.. huhuuu terliur gak..

    ReplyDelete
  7. Your own аrticle fеatures prοven helpful
    tο me personally. It’s extremely helpful аnd уou're clearly extremely well-informed in this region. You have opened up my own sight for you to varying thoughts about this kind of subject matter using intriquing, notable and solid written content.

    My page; phentermine online
    Visit my web site buy phentermine

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails