Tuesday, October 16, 2012

Mandi manda di water theme park Gold Coast Morib

Sebelum aku meneruskan entri cuti2 di Langkawi, aku nak tamatkan dulu entri cuti2 Gold Coast Morib.. Hehe pastu entri Langkawi, pastu bru entri Disneyland...

Pada aku Gold Coast Morib ni memang sesuai sangat bawa anak2.. sebab bebudak kan suka mandi kolam. Kat sini water theme park die boleh tahan gak besar. Macam ktorg pergi on weekdays, tak ramai sangat orang. Yang ada pun maybe tengah kursus tak silap. Siap bawa fail nampaknye....

Petang pas power nap kejap, terus salin baju gi water theme park bawa Rayyan. Dah tak sabar nak mandi kolam si kenit tu. Maklumlah dari balkoni bilik boleh nampak jelas kolam mandi T___T



Muka banyak happy mau mandi kolam.. Dah la eksen takmo guna pelampung.. Sabau aje la kan...


Die nak jalan2 sendiri.. Siap bt aksi2 konon2 nak lemas la... hikhik tapi Rayyan takot air hujan tu.. Die tak berani dekat pun kat situ hahahaha...


Paling suka suh papa bawa dia mcam ni...  Dah macam dugong hikhik papanye cakap macam mama.. Sebab dulu masa gi Redang, aku dok la kat belakang hubby gini.. Malas nak mengapungkan diri.. Apa punye pesyen malas ntah la hahahah...


Gamba kami bertiga... Hahaha memang tak semenggah muka aku...


Dari sini boleh nampak bilik kami jugak T___T




Nampak tak tag kat tangan hubby tu? Voucher yang aku beli tu skali ngan theme park so boleh datang mandi bebila dengan syarat jgn tanggal tag kat tangan tu lepas pakai.. Maknanye malam tu tido la dengan tag kalau besok pg nak mandi lagi...

Macam kami, pagi besoknye hanya berendam dalam jakuzi so malam tu memang cabut tag tu... Kalau sape tak stay hotel ni, sekadar nak amsuk theme park mandi je, boleh jugak beli tix. Tapi tak sure lak bape rege... RM30++ kot. Baik stay hotel terus.


Siap ada gelungsur.. Best!





Dok bergayut kat papa...


Budak yang tak reti2 nak naik.... Nak berendam aje kejenya...




Itu aje gambar2 sekitar theme park.. Tak banyak amek sbb tangan basah kan... Tapi memang syiok... Ada gak baca cete kekawan yg nampak momok kat sini. Takut... Alhamdulillah masa kami pergi takde pape...

Malam tu pas dinner saja la gi jejalan tepi pantai.. Tu pun masuk celah banat kampung mana ntah.. Seram gak tepi pantai die.... Suasana macam creepy gitu.. Terus tak kuar kete, ajak hubby balik cepat2...

0 Dari Hati ke Hati:


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails