Thursday, December 13, 2012

COACH hasil kemenangan contest dah sampai

kelmarin tengah la berserabut menyiapkan paperwork tiba2 ada call masuk. Kira staff satu TM tapi division lain, katanya ada nak kirim barang. Yang kita ni dok blur, nak kirim barang kat sape. Buat apa. Tapi sbb macam dah takleh pikir, kita suh je die datang opis Hehe at last kakak tu datang hantar barang rupanya.. Bukan nak kirim barang kat orang... HAHAHA salah dengar.

Rupa2nya dia hantar andiah contest. katanya die kenal mak kepada owner MyLovelyOutlet ni. So die tolong pass kan hadiah contest ni Hehehe..
Actually ni contest kat FB, konsep share and win tu. Alhamdulillah menang. Orang lain seme dah dapat adiahnye, kira aku la yang paling lambat dapat adiah. Tapi takpe, janji sampai. 
Thank MyLovelyOutlet!

Ni la adiahnya, pouch bag cap Coach a.k.a Jurulatih hehehhe... Agak besau pouch beg ni kalau nak bt beg duet macam tak sesuai. Takkan nak bt pencil box pulak kan.. Amboi, kemain kaya ha pencil box Coach hikhikhik..


Tag harga pun ada lagi.. Kira kalau convert to RM  dalam ratusan gak la... Dan semestinya aku tak beli la, pouch beg je ratusan harga.. Baik beli henbeg terus.. Lagi besar dan macam2 boleh sumbat...


Dan akhirnya, telah selamat ku sumbatkan segala alat make-up dalam pouch bag tu hikhik.. ala barang make-up aku bkn byk pun,ada compact powder, pastu lipstik ngan lip gloss... Ngan perfume.. Itu aje.. hahahhaha nampak sangat malas make-up..


Papepun, alhamdulillah... Rezeki Allah...

6 comments :

  1. eh sama bedak pixy
    klong g keje lagi la
    xde bawa bedak pon
    lepas amek air semayang
    mmg xde tacap dah

    ReplyDelete
  2. woww..hebak tuu..dpt coach! hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah...murah rezeki...

    P.s : Mohon bantuan untuk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails