Wednesday, December 12, 2012

Tekiu Nuffnang!!!!!


Alhamdulillah.. Sejak 2, 3 bulan ni Nuffnang tak putus2 bagi blog kecil aku ni BE... Walaupun visitor blog kita ni tak banyak, dan jumlah duet Nuffnang pun takde la membiak sangat.. Tapi kita tetap happy menulis....

Sebab menulis ni sebahagian dari jiwa kita. Kadang2 tu ada la entri yg kosong sbb bizi dengan keje kan. Menulis ni hanya part time je. Tapi minat tu tak pernah ilang. Tak kesah pun ada orang baca ke tak. Sbb kita ni menulis blog utk diri sendiri, kenangan masa hadapan... T____T

Rasanya next year boleh la cashkan ni, lepas la bt gi holiday hikhikhik.....


2 comments :

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails