Wednesday, December 19, 2012

Meroyan kali ke #2 di BIG BAD WOLF 2012

Kali kedua g BBW ni aku x belek sgt buku sebok kejar rayyan... kasi can habi pulak pilih buku die.... aku just ronda2, main capai buku tok member.. ada kirim tok anak.. yela, sesape yg dok luar kl tu yg x kesemptan dtg, diaorg ada kirim... dah sampai ni, tlg belikn skali... tolong menolong kan amalan mulia :) 


Ni buku anime mangga habi... habi mmg peberet die mangga ni, so die lengkapkan koleksi die terus... harga anime ni hanya rrm3.... saja la tanya Habi murah ke rege tu.. hi kata murah giler, klu kat luar harga anime ni boleh samapi rm20.... gulppp... jauhnye beza.....


Yang ni plak buku pengetahuan am.. hehe habi yg pilih.. actually masa gi ngan opismate tu berminat gak nak beli tapi kotak dah berat.. tak larat nak angkat kekdahnye...
Buku 100 greatest wonder tu best, gamba pun cantek2.. Bila baca tu, rasa macam nak simpan duet ke tempat yg ada dalam buku tu...

Yang 1001 Natural wonders tu pun best. Buku tu tebal gile tapi harga die RM8.. memang classic la buku ni.... Tempat menarik dalam malaysia pun ada tau masuk senarai...



Ni antara buku yg mmg aku cari...bkn la cita cita aku nk jd doctor ke apa... tp aku mmg percaya bhan bhan semulajadi rather than benda yg byk processed and chemi├žal ni... buku ni sgt best, sgt tebal, sgt informatif tp harga hanya rm18.... mn nak cari?????


Yang ni buku pasal photography... Hehe habi ngan kite yang pilih.. Dedua minat fotografi ni cuma takde la mendalami.. Minat gitu2 je... Buku ni satu RM25 yang kecik tu RM8...


Dan yang terakhir buku baking.. Best giler buku ni, memang die ajar dari basic and step by step.. siap gamab seme..... Buku ni hanya RM25...

Nilah hasil lawatan ke BBW utk kali ke-2.. Memang berbaloi2 datang sini...

2 comments :

  1. Masa kite tnye kt fb ritu juelee pegi lg ke tak, sbnrnye ada hajat nak kirim gak..beli buku tuk nayli n zakwan..tp segan plk nk ckp..takut menyusahkan..hihi

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails