Tuesday, October 25, 2011

Hasil White FotoGrafi

Hehe konon la white fotografi..
Kebetulan dinding rumah Nad suci bersih putih kalernye,,
So kami mulalah bergedik nak amek gamba..
Tapi bukan senang yo..
Sebab dah petang, anak masing2 dah cranky..
Yang nak tido tu, mulalah tantrum tak tentu pasal..

Ni pic kami sefamili..
Ni je la sekeping yang sempat amek pun..


Gambar Ed & Danish bersama diapers cake..


Hubby bergedik ngan props..
Hehe sume tu memang ktorg purposely print tok dijadikan props nak amek gambar..


Cantekkan props die..
Sume ni Ummi Maz yang buat..
Maz memang buat part time as party planner..
If korang nak buat besday party anak , leh la hire die..
Insyaallah takkan menyesal..
Sebab die memang kreatip abes la..


Kami bergambar dengan keadaan huru hara,,,
Fening nak setting anak masing2..
Bukan senang tau..


Gambar beramai2 lagik...


Ed & Wanie bermulut tebal dan memakai puting hikhikhik...



Aku pun join sekali..
Rayyan ntah ke mana dah..

HAHAHA



4 comments :

  1. lawa gile dia nye kek tu
    ni bole tiru ni
    kot nak wt bb shower geng bff hehe

    ReplyDelete
  2. wau!!cutela props tu...hepi family

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails