Tuesday, October 18, 2011

Won FaceShop Worth RM209, Thanks Cosmo!

Alhamdulillah..
Allah masih memberi rezeki pada kami sekeluarga..

Ritu dapat SMS dari Cosmo.. Memang contest FaceShop..
Kalau tak silap ni bulan Ogos punye isu..

Dapat hadiah dari FaceShop bernilau RM209..


Ni la 3 ketol adiahnye yang berege RM209.
BB cream katanye..
Make up la ni..
Setahu aku FAceShop ni jenama antarabangsa..
Made in Korea sebab packaging die tulis gitu..
Memang mahai product FaceShop ni..

Aku dulu pakai bedak 2 way die..
Hehe memang smooth je bila sapu, tapi dah ada anak ni barang make up beli yang murah je..
Dan naseb baek plak muka daku tiada masalah sensitif ke alergik kan..



Disebabkan aku ni mmg jarang amke up..
Even make up hantaran yang somi adiahkan time akwen ritu pun tak habes lagi guna..
Rasa macam nak let go je ketiga2 BB cream nie..
Ada sesape nak sila lah email miss_pooh84@yahoo.com.sg

 Harga jgn risau, lebey murah dari pasaran..

5 comments :

  1. wah beznye
    xsaba lak nak dapat call dri cosmo haha
    baru pes time join dah berangan nk menang

    ReplyDelete
  2. Tahniah... best nyer menang dapat hamper mahal plak tu.. :)

    ReplyDelete
  3. u ni memang bertuah tau!!jeles i..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails