Monday, November 10, 2008

Dah dapat CD


CD ape tuh?
Last month company aku ada buat offer, purchased CD Microsoft Office 2007 with licensed only RM50.. Ape lagik aku beli la, lagipun kat luar mane dapat harga nie..
Masa aku beli lappy dulu pun kalau nak licensed nie dalam 3-5 ratus gak la kene tambah.. Dah la nie Enterprise version, memang lagi mahal la.. So berbaloi la beli kan..
Hiks.. Bukan ape, aku nie tak menyokong cetak rompak.. Chewaaahhhhh.. Phuii!!
Ok2, aku nak p install kat lappy aku nie...

** wink ** wink...


9 comments :

  1. ooo matlab dulu pree je la eh?
    haha
    say no to piracy!

    ReplyDelete
  2. cayaklah..jeles plak rasenye juelee...lepas nieh juelee leh bunuh lanun!:D

    ReplyDelete
  3. ~ bagus2... i beli semua yg pirate jer. siap download kat internet lagik. hahaha... ~

    ReplyDelete
  4. ya ya.. hapuskan cetak rompak.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. aku pon suke gune microsoft 2007 ni..banyak function yang best and coooolll =)

    ReplyDelete
  6. yekeee x layan cetak r*mp*kkk?? ha hahaha sgt x pcy! ko seangkatan je dgn kami jue! luapakah anda masa2 dulu?? hihih

    ReplyDelete
  7. all : hahaha dulu memang ketua pirates, skang lanun dah tobattt..
    Hahhaha

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails