Wednesday, November 19, 2008

I am Snow White.....

Aku telah kene tag ngan Mawar tok buat soklan based on Disney character yang padan ngan aku...
Hahhhaaaa..

Meh kiter tengok...


You Are Snow White!
Image hosted by Photobucket.com

Pure and trusting. You are a gentle soul who can get along with just about anyone. Everyone you meet instantly falls in love with you. How can they resist? You have a pure, lovable nature that's irresistable. Just don't trust everyone who comes across your path.


Which Disney Princess Are You?

I am snow White... Hikhik gelak guling2 aku....
Ape pun ni just survey ye takk...
Aku pun cam dah lupe camne kesah snow white nie.. yang ada mak tiri jahat tuh eh??? Pasni kene la carik balik buku Disney aku kecik2 dulu..

Rasanyer cete Disney yang aku paling suke Hazel & Gretel.. Okeh, skang aku nak passing tag nie.. Aku nak taw karektor Disney korang plak....

1- Ceeramoon
2- Anim
3- Ena
4- Eyana
5- Nemo
6- Cheryna
7- Kak Yatie
8- Eedany

Ha.. Buat jangan tak buat nanti aku check taw! 

6 comments :

  1. erk! pesal tak faham nih huhuhhu
    buat camne ni..copy paste ke?

    ReplyDelete
  2. samaaa....snow white.

    ReplyDelete
  3. alamak, mcm tak nampak plak entry nieh .. muahahahha .. boleh ke:p

    ReplyDelete
  4. ermm..eyana mane nie?? sayep kerr??hikhik

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails