Friday, November 14, 2008

Tak sabar weiiii

Hiksss.. aku dapat offer as Lady card holder..


Nie offer nyerrr..

Aku dah tepon Spa tuh & dah booking.. So besok ader available, maka nyer besok akan ku terjah Spa ni.. Boley bawa seorang lagik teman for free, harusss lah aku angkut emakkku... Emak pun dah setuju nak ikot, memula aku pelik gak, selalu mak aku tak nak pegi benda2 camni.. Tetibe laju plak die jawab 'nak' tuh...

Tak kesah la ekk... Pegi memanjakan diri kejap.... Waaahhhh penat nie bekerja so ini lah masa nyer nak menhargai diri....

Psstttt, ada sape nak itot lagi??
Bayar sendiri la ye... Muahahhaha....

6 comments :

  1. da lama teringin nak ke spa jugaks..bestnyaa..dpt card tu kira free ke?

    utk take, tahniah2...=)

    ReplyDelete
  2. waa bestnyerr tp lg best sbb dpt bw mak sndr..=)

    ReplyDelete
  3. ceh mane ade free kat dunia ni.. dia bagi diskaun je ado lor

    ReplyDelete
  4. sonoknya manja-manja kan diri ek

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails