Tuesday, November 25, 2008

Tagged by Mizzamy

Disebabkan aku mempunyai masa terluang dan agak tertarik ngan soklan tag Cik Mizzamy nie..
Maka, akan terhasil la jawapan di bawahh..

1. 7 Ciri Wanita/ Lelaki Idaman Anda

- Hormat orang tua.. Love my parents, his parents...
- Penyayang.. Love me more and more and more and more and say BIG NO to others gurl.. Hikss.. I kan tamak ngan kaseh sayang...
- Beragama, so that he can guide me and our child... Hmm jauh pemikiran kan?
- Bertanggungjawab... He must be a responsible man to be my man!
- Soft spoken.. Tak suker la orang yang suker tengking2 nie, cakap baek2 lebey menusuk hatiku.. Harsh word doesn't meant anything for me...
- Caring.. This will make me fall head over heels to him!
- Understand me better that anyone do....
- Humourious.. This will make my life more colorful, beautiful... I loikeeee it!

2. 7 Wanita/Lelaki yang tak pernah anda minati sepanjang hidup

- Hypocrites.. Perghh memang menyampah gilos....
- Selfish.. Tak suker orang cenggini, dont think about wut others feel...
- Playboy.. Ni pun sama, kasik campak dalam laut je this type of people...
- Hot Temper.. Owhhh please, keep me away from this type of man!
- Big Liar.. I do love sweet talk, but I hate liar! Syhhhhh pegi jauh2 dari idopku...
- Ego.. This kind of people will never tolerate, so better avoid!
- Direspectful toward woman.. Perempuan makhluk yang lemah, please being kind to us.. Respect us doesnt meant you as a man will loose ur dignity...

3. 7 Perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati

Pssttt Encit Lee dulu I yang ngorat die taw because I admire him badly, pengakuan ikhlas okay dari hati..... hiks!
1st time kuar ngan die, rasa happy!
Nervous
, tak taw nak pakai baju ape.. Pilih baju je 2 jam.. Hahaha..
Tetibe dah jumpe I jadik pemalu... Nak makan pun malu2 miowwww giteww...
Caya lahh...... Now he's already mine!
So, uols can guess he was the man who equip with all the character I adore which listed in question num 1... Thats why la I admired him dulu..

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

- Pulau Sibu... I heard this island was soo romantic island, wish I could spend my day with him here... Tanpa sebarang gangguan okayy!
Ke mana2 saja Si Dia sudi membawa saya bersama... Hiks... Every second I spend with him would be great for me no matter where we are!

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia

- HP.. so boley la kami ber3G setiap hari.. Muahahahaaa..
- Kaseh sayang agar hidop die sentiasa dipenuhi kaseh sayang dari saya.. Errr, kaseh sayang tuh boley consider barangan ke?
- Kalau boleh saya ingin menghadiahkan segala-galanyer yang ada di dunia ini kepada die agar saya sentiasa dapat melihat senyuman di bibir nya dan kegembiraan sentiasa mengiringi perjalanan hidop die..

6. Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

I never had a dream come true by S Club 7

7. Rakan yang anda tag dan mahu mereka buat 7 PERIHAL ini.

Sume yang baca hehehe...

5 comments :

  1. erksss .. kalau dah terbaca kena gak keeeee? nak mengaku tak baca lagi bleh tak :p

    tiba2 cam best aje baca pengakuan perasaan kuar dating tuh .. sweet aje .. ahaks ..

    ReplyDelete
  2. ~ dah type punya la panjang tadi. sekali tak kuar pun. huhuhuhu....

    pasal kuar dating and ur love story cam menarik jer. nak kena baca balik ur cerita2 yg lama. ~

    ReplyDelete
  3. 6. Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

    I never had a dream come true by S Club 7


    same dgn sha! sha pernah nyanyi nieh utk Sepet:D

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails