Wednesday, November 26, 2008

Mood tak menentu

Mata sangat mengantokkkk.. Malam tadi kene standby migration, koi 4 pagi baru siap.. May be malam nie kene standby lagi kalau ada docket..

Skang ni rasa cam rindu sesangat ngan Encit Lee, lama rasa nya kami tak spend masa together-gether.. Makna nyer disini, bukan tak jumpe langsung.. Jumpe la tapi kejap2 je... Nak makan ke, bagi barang ke...

Rindu la.. Dah lama tak tengok wayang, sejak keje ni weekend je mood malas nak berjalan...

Owwhhhhhhh bila lah dapat spend time nie??????

I misssss u sayang.. A LOT okayyyy!!!!

****sila jangan muntah hijau pembaca yang budiman sekalian.. 

6 comments :

  1. ~ duk dekat-dekat pun rindu-rinduan. yg duk jauh-jauh ni lagi la. sob2.. ~

    ReplyDelete
  2. ni bukan mood swing gejala PMS la ek??
    heheh...

    ReplyDelete
  3. baru jer pi toilet.. hahahha....

    ReplyDelete
  4. hehe... segan la i nak komen kat thread nih ekekek

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails