Friday, November 7, 2008

My Lunch Date..

Lunch hour pegi merayap lagik dengan opis mate..
Teka kami kemana..
.
.
.
.
.
.
Kami ke Midvalley..Hiks! Padahal takde nak buat ape pun, just malas nak stay opis yg sejokkk nun so bek p merayap ye tak..

Owhhh kami telah pegi makan KFC idaman ku selalu... La la la la... Owhhh gamba tak sempat snap, memasing kebulur, taw nak makan cepat2 jerk..
Hancussss dietku!!!

Dah lalu The Garden haruss la aku singgah sini... Yummyyyyyyy....


Cepat2 beratur sementara orang tak ramai...


Owhhh indahnyer tak ramai orang.. Tapi elok je pas kami beratur, terus ramai plak menyerbu..
Apekah tandanyer itew??


Sedapppnyer dikau yang disebalik kaca..... Walaupun masa nie aku baru pas makan tapi napsu makanku tatap membuak2 biler tengok donut nie.. lebey2 lagik biler tengok donut The Alien yang sungguh menggoda...

Memang Alien sungguh ko wahai Big Apple sampai punah diet aku jadiknyer...

Dan akhirnyer aku beli ini.....

Aku kene beli 3 Alien nie sebab petang nie my sista adik ngan akak balik dari asrama so tak nak rebut2 kene la beli 3 The Alien, yg len tuh sedap gak tapi The Alien nie memang sungguh menghantui penghuni rumah aku hiks!

Tapi malangnyer, biler dah sampai umah adik2ku dah makan aku punyer The Alien.. Waaaaaa..
Kempunan weiiiiiiii... 

Apesal korang tak tinggalkan Along punyer???? Kenapa? Kenapa? Kenapa?

Leh lak depa jawab, 'Ingatkan Along dah makan ngan kawan'.. 

Dush!Dush!Dush!!

Durhaka sungguh korang.. Huhuhu

Waaaa aku kempunan The Alien~~ Sob~~sob~~~



4 comments :

  1. ~ lor, kesiannya.. pergi la beli kat Tesco Taman Midah. beli la sebijik wat hilang kempunan.

    i selalu beli yg 6 bijik. 6-6 tuh semuanya Alien. 2 minggu pun tak habis2 lagik. hehehehe... ~

    ReplyDelete
  2. wahha kempunan2 hehe nak buat camne gamak nye

    ReplyDelete
  3. wahha kempunan2 hehe nak buat camne gamak nye

    ReplyDelete
  4. sedap sgt ke donut dia nieh .. semua org promote baik punyaaa .. harus balik Msia karang kena laa akak beli seketul wat rasa, sample la kononnya kan :p

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails