Thursday, July 26, 2012

Coach Factory Outlet Sale lagi...

CFO sale come back..
Kali ni lebey murah dari yang aku beli aritu..
Sale hingga 30% tu...


Hanbeg yang aku beli ritu RM370, kali ni RM350..


Murah oooooo..
Hehe gomen dapat bonus, apa lagi boleh la terjah..
Henbeg raya..
Hhehehe
Kalau nak order boleh order via Brandedlifecouture kat FB..
Lowest price yang aku survey....

Beg pepel yang aku order last time tu next week dijangkakan tiba...
Tak sabar nak lenjan... HAHHAA

Hehhe tangan dah gatai nak klik yang pinky pinky tu...
Sabao aje la....





3 comments :

  1. tangan kite pon gatallah nk klik :P

    ReplyDelete
  2. wah beraya dengan bag barulah nmpknye...hehe

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails