Thursday, July 26, 2012

Menang BeanBag

Alhamdulillah rezeki Ramadhan...
Contest ni anjuran Itakios.com di FB.
Share and win.


Actually memang tak sangka pun menang.
Lebih lagi di bulan Ramdhan ni memang dah takde masa nak ngadap FB.
Kat opis lagi la tak berFB.
So kebanyakkan share and win ni tak dapat masuk pun.
Contest ni pun kebetulan aje share, tu pun masa tengah dalam keta nak gi umah mak...
Tak sangka plak boleh sangkut.
Tu la kata orang rezeki tu kalau dah memang milik kita, even macam mana pun tetap milik kita.
Kalau memang bukan milik kita, bt la cam mana pun...
Bean bag ni rege di RM435. Memang mahai.
Sebenarnya dah lama nak beli bean bag ni tapi mahai sangat.
Last2 aritu bt sndiri.
Now dapat free.
Bersyukur sangat.
Alhamdulillah.
Syukur Ya Allah atas nikmatMu..

6 comments :

  1. rajin tul jue join contest yer...and mmg sgt murah rezeki sbb selalu menang...nak kena add fb jue klu cam nie...bley tau apa2 contest hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah ..jue..mesti best dok atas bean tu..hihihi..

    ReplyDelete
  3. jue ni mmg ada luck dengan contest kan..selalu menang..cuba bg tips sket..hihi

    ReplyDelete
  4. ko mmg sgt bertuah la juee..manjang je menang

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. Mahal harganya tu..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails