Friday, July 27, 2012

Sangat setuju dengan pendapat ini...


Sape setuju?
Angkat keyboard.. T___T
Siyes semua di atas sangat tepat. Sama ada korang perasan atau tidak la kan... Dalam banyak2 situasi kat atas, aku paling menyampah ngan no 1 dan no 3. Selalu terjadi, kat trafik lite nak masuk selekoh ke apa, dah sesiap beratur panjang nie. Tetiba ada kereta yang budget kereta die besar mewah, zasssssss terus je ke depan potong Q. Memang angin satu badan la. Tahu la kereta besau tapi otak tu cer la besau sikit. Baru nampak sama taraf ngan kereta ye dak? Ni idak, nampak sangat gelojoh, pendek akal dan kuang ajar nye....

Huhu benda ni simple je, kita gi mana2 first come first serve. Jangan potong Q, kalau kata ada hal urgent, orang lain pun ada jugak. Unless la benda tu melibatkan nyawa.. Boleh la bagi excuse. 

Semoga orang sebegini diberikan petunjuk untuk berubah.

3 comments :

  1. *angkat keyboard tinggi2*

    i selalu jd mangsa orang2 begini.sobs..

    ReplyDelete
  2. orang mcm tu x tau malu..takde rasa bersalah pun..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails