Monday, July 9, 2012

ShenZhen trip: Chinese Theater at OCT

Kalau datang China, wajib tengok teater diaorang..
Best gilak...
Stunt, action memang real.
Siap api, air, petir atas pentas tu....
Masa pergi tahun lepas dapat tengok 2 teater.
Tahun ni plak dapat tengok 1 teater, tapi memang puas ati sangat tengok teater die.



Dalam teater hall die.
Tetaer ni ada aircond.
Yang lagi 2 aku pergi tu style open air.
Kalau ada aircond gini memang nak lelap aje la.
Yang ni bnyk show menari2, acrobatic gitu.
Kalau yg style open air tu memang layan...
best sangat!

Kat bawah ni gambar2 masa teater.
Teater yang ni je boleh snap gambo. Tetaer yg lain tak boleh snap.
Asal nak on kamera je nanti kene point lampu merah...
Adoiii.. Terus simpan kamera hikhikhik

Meh layan gambo2 waktu teater kat OCT nie..
Tengok la penari die siap berterbangan......










Nampak real kan?
Padahal effect je...
Teater ni bese2 je la pada aku, yang best teater kat Splendid China...
Nanti akan ada story lain pasal tu...

1 comment :

  1. bestnyer mcm kat dunia fantasy but reality...hehehehe

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails