Monday, July 2, 2012

Monday Blues!


Hari ni sudh masuk keje...
Ingatkan nak cuti, tapi memandangkan email dah beratus2 yg urgent and perlu attention so masuk la opis.
Next week baru nak cuti 3 hari and holiday with family....

Sangap gile masuk opis.
Dah 2 weeks tak pegang stereng kete, tadi pegang gigil2 lak rasa hahaha..

Actually banyak nk update tempat menarek kat China.
Yang tri[ last year pun tak habes update lagi.
Takpe, saya akan cuba update semampunya.
Da yg bertanya berapa jauh China ngan HK.
Nanti saya akan reply dalam next entri, nad cete serba sikit pasal Disneyland tempat impian kanak2 tu..
Skang mau pegi buat keje.

Tease gambar saya bersama castle Far Far Away....
Peluk tiang dok rasa macam pelok laki sendiri yang jauh di mata je 
>_<


1 comment :

  1. waaa best best.. nnt share ye update tempat2 best

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails