Thursday, March 31, 2011

Appraiser dah kuar | Dapat bonus 12 bulan?

Huhu hari ni appraiser tok tahun lepas 2010 dah kuar..

KPI ni akan menentukan bape banyak bonus aku tahun nie... Ni die keputusannye...


Memula agak terkejut la jugak dapat 2... sebab kalau ikot tahun lepas kalau dapat 2 tu memang ciput bangat la bonusnye... Kira dapat 3 average la, paling2 busuk pun dapat 2 bulan bonus...

Sekali rupanye sistem dah tukar la.... Kalau tahun lepas KPI 1-5.. The best mesti la 5 kan..
Tapi tok tahun ni hanya 1-4.. Kalau dapat 2 tu kira average la.. Ngeeee..

Lagipun tahun lepas aku banyak cuti, cuti time mabok2 kepayang peknen tu ntah bape banyak kali ntah, cuti time bersalin je dah 2 bulan, tak banyak projek aku handle, kire wat u give u get back la kan.. Hehehe.. So takdela istilah tak adil ke apa... Memang aku deserve average pun...

Papepun, aku bersyukur la jugak.... Ada gak rezeki tahun nie.. Let see surat yang kuar nanti, sama ada 2 atau 3 bulan bonus...

Okeh, boleh plan mana nak ku leburkan duet itu......

6 comments :

  1. best2....apa lg yg ko takde?hhehehhe

    ReplyDelete
  2. takpe jue..yang penting dpt gak bonus..alhamdulillah , rezeki rayyan

    ReplyDelete
  3. BONUS LAMBAT LAGI
    INCREMENT JE BARU DPT
    HEHE

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails