Wednesday, March 23, 2011

Merah menyala you | Auuuwww

Skang belog ni cam dah jadik jurnal Ar-Rayyan dah, everyday cete pasal Ar-Rayyan je HAHAHA.. Ni la die orang addicted ngan anak..

Hari ni saya pakai tudung baru.. Tudung ni baru je dapat semalam.. Siyes sedap giler pakai, kain die ala2 cotton, senang nak dililit.. Leh pakai ala shawl atau cma tudung bawal tu...

HEhehe meh nak show off rupa saya yang maaaanis bertudung merah.. Chewahhhhh perasan!


Muka tensen tunggu paking lama giler tak dapat masuk...


Pose lagik.. Tudung baru haruslah nak bergaya sakan.. Dah lama wei tak syopping, sejak ada anak asyik beli baju anak je... Hehehe ni bulan lepas dapat elaun travel lebey, leh la shopping tok diri sendiri, balance tu saving tok anak jugak.. Huhuhu..


Disebabkan tudung ni terlalu selesa dan tutup dada.. Aku memang suke giler, so hari ni aku book lagi 3 helai hahahhaa... Ni aku pakai ala shawl, die leh jugak pakai cam tudung bawal tu, next time aku tunjuk camne pakai ala tudung bawal..

10 comments :

  1. cun la mama ar rayyan :)
    tdg rose

    ReplyDelete
  2. MEMANG kan..kan..
    kengkadang maluk sendirik..tapi sebenarnya bagus,sebab nanti nak cite balik senang sebab sume dah tercatat kat belog ek..huhu
    Anyway,cantiklah tudung nih....beli kat mana?huhu nak beli jugak boleh..huhu

    ReplyDelete
  3. auuuwwww merah makngah..I Like Red Color ^_^

    ReplyDelete
  4. menarik2....tp muke ko bujur,jue..lawa ler..kalo aku nih bolaat!!mesti buruk!!:(

    ReplyDelete
  5. Juelee, beli kat mana? Nampak selesa sangat..

    ReplyDelete
  6. cantiknya tudung merah ni. nurul kalau pakai tudung merah rasa lain macam tp suka kaler merah selain kaler biru

    ReplyDelete
  7. ada gak tudung ni kaler dark brown,hehe

    ReplyDelete
  8. gila kau jue~

    hehehe...sebenarnya aku yang gile..pas tengok entry ko pasal tudung ni laju-laju je aku carik online...terus order skali...hehehe...BTW cantik seh ko pakai tudung tu ngan kaler tu...jeles ai~

    http://nadmisz.blogspot.com/2011/03/pengaruh-rakan-sebaya.html

    ReplyDelete
  9. santek sgt..sharelah beli kt mana dear?

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails