Monday, March 28, 2011

Mc D Big Breakfast | Free aje

Ni kesah Jumaat Lepas, aku dapat kupon beli RM 5 free 2 set Big Breakfast ..


So apa lagi.. Aku pas je antar Rayyan terus gi Mc D.. Dulu kalau dok Cheras senang ada drive Tru selalu gak aku tapau bekpes McD ni.. Skang dah pindah jauh plak, so aku gi yg kat JJ Maluri.. Seb bek tak ramai orang...

Beli kopi die 4 cawan, rege dalam RM11 gitu, kopi die aku suka kaw skit...

Dapat la 4 set BB... 2 set aku anto gi opis hubby, 2 set aku bawa gi opis... Heheh makan ngan opismate.... yummyyyy!!!


Normal price BB ni RM13++ okeh.. Gilr ko.. memang takkan la aku beli hari baisa, baik beli nasi lemak lauk ayam, paru sume HAHAHA.. Dasar perot boye kan..

3 comments :

  1. sangat murah kan..kan..
    I sabtu n ahad dok bekfest bendaalah big breakfast ni sajork..huhu :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails