Thursday, September 15, 2011

Cek Nuffnang yang ke-3


Di kala tengah fening memikirkan poket yang kering ngan kene menyeberang laut lagi..
Sampai plak cek nuffnang nie..
Ni chek  ke 3 aku cash out..
Since 2007 aku berblog...
Total aku dah dapat dalam RM 1k++ kut...
Ok la kan..
Sape nak bagi ko duet dengan hanya menulis belog saja huhuhu..
Lagi pun UV blog aku ni sket je.. Setahun mengumpul baru la  dapat beratus2..
Takde la cam belog pemes ames yang UVnye beribu2 sehari...
Beside aku tulis pun saja2..
Biar Rayyan baca.. HAHHA motip ?? Suh anak baca belog sendiri..

Cash out 1st aku beli hape eh?
oooo buat persiapan kawen..
Cash out kedua..
Persiapan baby ritu masa peknen Rayyan... Kuikuikui..
Cash out ketiga konon asalnye nak masuk dalam akaun Rayyan..
Tapi tak jadi la anak oiiii..
Mama nak guna bulan depan nak menyeberang laut nie...
Huhuhu...

Sekian, tu saja.. 


9 comments :

  1. jadi la kan..sapa nak bg 3 ratus tu sesaja...tulis blog pun suka2 ati ja...side income tanpa di duga ye x?

    ReplyDelete
  2. wah taniah2.. saya xdpt2 lagi pape dari nuffnang sbb baru jia buat. :p

    ReplyDelete
  3. tahniah..rezeki tuh..
    saya lgsg xpernah dpt..ni nk dkt sethn serupa tu gak x capai lagi RM50.. camne eh nak bagi naik..huhu

    ReplyDelete
  4. aku pon tgh menanti2 cek nuffnang ni...

    ReplyDelete
  5. yuhhuuuuuuuu..banyak tu..i penah dapat skali aje..tu pun rm50 sajo..kena tunggu bertahun kot baru dapat rm 300 tuh..

    ReplyDelete
  6. hye..
    suemuncet .buat contest lagi..
    sila join kalau berminat..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

    ReplyDelete
  7. hye..
    suemuncet .buat contest lagi..
    sila join kalau berminat..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

    ReplyDelete
  8. wah..sis..ebst gle!ifa lama dh xcashout nie..xmampu..BE pun xde..sob2..

    ReplyDelete
  9. wah..murah rezeki ni!!nak sikit boleh??

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails