Wednesday, September 7, 2011

Tahun ni tema kami OREN..
Tahun ni alhamdulillah.. Tahun kedua aku beraya sebagai isteeri dan tahun pertama sebagai mama..
Tahun lepas Rayyan dalam perot lagik..
Tahun lepas tengah memboyot, baju raya pun tak muat..
Tak pat nak sedondon dengan suami..
Tapi tak kesah, yang penting aku beraya bersama suami...

Tahun ni jugak turn belah aku..
So lagi la berganda happy ye tak.. Hikhikhik
Actually raya mana pun aku tak kesah, asalkan suami dan anak ada bersama...

Pagi raya cam bese, pas je makan2..
Suami dan yang lain gi semayang raya..
Aku??
Hehehe bese la kan.. Tahun ni tak pat nak semayang raya huhuhu..
Dah sesiapkan hero kenit ku tu..
Tetibe ngantok plak..
By the time papa die balik, die tengah lena diulit mimpi huhu
So start ngan aktibiti bersalaman2 bersama opah, mak, makcik dan yang lain2 dulu...
Layan lah gambo ye...

Sesi bersalaman dengan opah...


Ni plak bersalaman dengan mak.. sedey ooo time ni, sebak tingat arwah ayah..
Tapi aku tahan jugak airmata, takmo kasi orang lain sedey..
Ye la, bese tetiap tahun ayah dah duduk..
Ktorg ikot turn salam ayah...
Pastu ayah kasik duet raya..
Tahun ni takde dah adegan tu...


Mak saya bersama cucu tunggal kesayangan nye..
Pengubat lara hati opah!


Me-Mak & Ar-Rayyan..


Famili besar aku...


Adek badek mak aku ngan opah.. Ni pun tak cukup sebenarnye ada 9 orang adek badek..


Cucu2 opah yang ada.. Ramai lagi yang takde nie...


Famili mak uda aku..


Famili ucu aku..


Pasni kesah famili kecit aku bermaafan di pagi raya plak..

4 comments :

  1. comeynya rayyan pakai baju melayu

    ReplyDelete
  2. ktorg mmg xpernah ada gmbr salam2 xsempat hehe

    ReplyDelete
  3. seronok je bila dah berkumpul ramai2 kan.. :)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails