Saturday, December 6, 2008

Apakah iniiiiii??

Tadi saja je buka Nuffnang nak tengok trafic..
Kat situ kat leh tengok visitor view blog kiter or search by keyword ape kan..
Sekali aku tengok ada ini la......


Cissss...
Apa kessss?????
Ok ok.. Keyword yang 1st...
Buat-graf-guna-C????
*** sambil geleng-geleng paler....
Apekah ini?? Bila masa lak aku ada ajar dalam blog nie nak bt graf bagai.... Guna C pulakkkk tuh....
Ohhhh pleaseeeee.....

Keyword yang 2nd....
Cerita-lelaki-suka-air-mani-lelaki-
OMG!!!! Aapakah ini?????
Pervertttttttt!!!!!!!!!!
Sape yang search about this nie??? Sungguh annoying hocayyyy!!!
Adekah orang tu terlampau bosan sehingga boleh pikir untuk search about this???
Forget about the person, masalahnyer why the search engine referring to my blog????
Why? Why? Why?????????
Aku takkkkkkk pernah sesekaliiiii tulis about that okayyy!!!!!
Menggong.........
Kang tak pasal blog aku tersenarai as one of porno site....Takpun website gay...
I realllyyyyy dun likeeeeee ok!

Keyword yang 3rd...
Yang nie lawakkkkkk..
Kaunter-polis-trafik-petaling-street..
Aku rasa yang nie releven la with my blog...
Ingat tak aku ader blog about accident...
There's where I made the police report so maybe from that entri kot it referring...
Doesn't matters la.....

Hmmmmm nie la teknologi tanpa batasan...
It have pros and cons at the same time....
Dengan sekali klik all the information will come to us...
Ok la kalau kiter guna ke arah kebaikan..
Tapi based on Ethernet trafic research, 80% of Malaysia trafic are comes from oversea porn server...
So apakah iteww?????

Owhhh jangan kata aku buat fakta memandai ek...
Aku keje kat company yang memberi broadband services di Malaysia nie...
So all this figures are based on monitoring trafic yang weols buat...

Aihhhhhh... Ape pun kalau uols ader anak, pleaseeeeeee monitor them when they use the internet....
Kalau boleh, uols subscribe to block all the porn site...
Bukan anak2 je, bapak budak pun dah takleh masuk dah...
Sebagai langkah keselamatan kan...
Dengan teknologi tanpa batasan nie pun bahaya gak...

Akhir kata, selamat hari raya Aidil adha...

12 comments :

  1. hehe tu la dia bengong yer keysearch
    ntah ape2 je dia bagi result ..
    well teknologi memang ada kelemahan
    tapi tepuk dada tanya selera..

    ReplyDelete
  2. haha..lawakla yg no 2 tu..tetiba je kluar tajuk ala2 porn..ke ko ade wat jue..tak ngaku ek..ehehe..gurau jek.
    slamat hari raya aidiladha jugak.

    ReplyDelete
  3. ape kes suke air mani lelaki??
    hehhe...

    ReplyDelete
  4. dasat nyer. o pastu selamat ari raya aji jugek.

    ReplyDelete
  5. salam aidiladha jue
    ish..geli ye bende2 cm nih
    kalo gmbr2 kurang senonoh tu pon..tibe2 je kuar..mengarut betoi!

    ReplyDelete
  6. salam aidiladha jue
    ish..geli ye bende2 cm nih
    kalo gmbr2 kurang senonoh tu pon..tibe2 je kuar..mengarut betoi!

    ReplyDelete
  7. ngeh ngeh..siot giler keyword kedua tuh...tp blog aku pun penah kene cenggini...maybe sebab tag yg ko letak..lagipun yg tukang cari tu search engine lack of AI kot..tu yg meraban carik blog ko wakakaka...jangan mare2
    selamat berkorban

    ReplyDelete
  8. Ngahaha!! WUuuuu~~ Ngeri, okey?

    p/s: Jue, selamat ari raya AidilAdha!

    ReplyDelete
  9. wakakakaak
    sakit yut gelak tang keyword no.2 tu hahahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha lawakkk jek!!!

    selmt hr ry babe! =)

    ReplyDelete
  11. hehehe...

    macam2 jer kan?

    tuh dia... entah apa dicarinya di blog u yg cute pinky iniewww...

    Dia tersasul kot?

    ;)

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails