Wednesday, December 24, 2008

Yeaa besok stat cuti..

Besok saya akan stat bercuti sehingga tahun depan...
10 hari weyy bercoti sampai tahun depan baru nek keje..
Heaven!
Nak rehat puas2 kat umah.
Nak tengok HBO, STAR Movie puas2.
Nak layan DVD yang tertangguh banyak.
Nak maen Neopet sampai lebam.

HAHAHAHA gelak jahat giler!

Cadangan asal nak hunt for hantaran tapi ada masalah yang tak dapat dielakkan so postpone je la next MEGA SALE, gilo ko nak beli barang time tak sale! Huhuhu..
So, ape motip coti skang kalau dah takde aktiviti mau buat?
Dok umah je la..
Relax2..

6 comments :

  1. yeah bebeh main neopets! kahkahkah tapi aku lak bz ngan exam :((( sedihhhhhhh

    ReplyDelete
  2. lame dowh ko cuti..
    tp aku laaaaaggiiiii lame...
    jgn jeles..hahah

    erm. bile next mega sale??
    dier 3 kali setahun kan??

    ReplyDelete
  3. vaiobiru : weeii tak dapek la aku nak amen key quest ngan ko... Habes exam kiter maen keyquest!

    Cekgu BH : Menyesall aku tak jadik cekgu dulu, kalau tak dapat aku goyang kaki sebulan.. Huhuhu..
    Next mega sale bulan 6 kot.. Pape pun sediakan dwet je, nnt berkenan twos beli.. Kalau takde dwet tiap2 bulan Mega sale pun tak guna jugak... Tak dapek gak nak beli...

    ReplyDelete
  4. neopet tu game bela binatang
    kategori web browser game ...
    tak yah dload twos je main
    tapi tok lelaki baik p www.travian.com.my
    buat kampung,askar pastu bila dah kuat leh bakar kampung org sampai hangus wahahaha

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails