Thursday, December 25, 2008

Testing..

Tadi masuk blog Red Mummy, ada ajar camne nak bt password protected entry..
So, i want to try it...



Thanks Kak Red! Very the useful..
Kalau agak2 nak buat entry luahan perasaan yang kiter sorang je leh baca, leh la guna cara camni kan..

Selamat dong!

Lupe lak, passwordnya -sayang-..
Ni untuk testing je yoooo....
Hahaha next entri takkan sama password dengan yang nie...

7 comments :

  1. lorr...encik jebat ni ke encit lee hang...
    dak ni la yg dok komplen takleh tgk tv aku sblm mencube sepenuh hati...
    huhu

    ko tlg piat sket tinge dier...

    ReplyDelete
  2. oh..boleh buat password ek..
    blh try nih..hehe
    eh,fatin dah kawen ye..
    jue,akak dah jmpt awak dtg kenduri akak tak?
    kalo blm,ni akak nak ajak.. :)

    ReplyDelete
  3. ~ cam menarik jer. yg i tahu, kat WP jer leh wat password. nak try jugak la kalau kat blogger pun boleh buat. ~

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails