Saturday, December 13, 2008

Tahniah Ceera!


Ehhh hadiah tok sape tu ek????
Hee seperti tajuk entri kat atas hadiah nie tok one of kawan blogger aku yang maybe dah selamat dinikahkan petang tadi, Ceera..
Ceera nie blogger pertama yang aku kenal, die banyak ajar aku woo..
Camne nak masukkan iklan nuffnang, camne nak bagi size header cantet.. Selalu weols chit-chot-chet dalam YM je.. Tak pernah pun sua muka...
Selalu pun borak2 benda2 bese orang pompuan selalu borak hik hik hik.....
Adek badek die sume pun ader blog, aku kenal2 gitu je la dalam blog ngan akak dia VP aku pernah gak berYM tanya pasal securiti system maklum lah VP kan orang system nie memang hebat la die.... Skang nie VP ngah mabuk twok sebab pregnant adek Nisa so sebarang pertanyaan kene la aku postponed bile die dah baek nanti....

Wedding die nie, die ada bagi kad.. Sebabkan rumah die ngan umah aku idak ler jauh benor.. So ape salahnya aku p ye takk.. Lagipun orang dah jemput...
Semalam puas gak la aku mecari hadiah tok die nie, dari Midvalley ke Gardens ke Jusco sume ku terjah.. Naseb baek la jumpe..
Actually next week ade lagi sorang kawan baek aku kawen and next week tuh plak opismate aku.. Tu pun aku tak beli hadiah lagi, ingat nak beli skali semalam tapi dwet tak cukup plak... Huuuuuhuuuuuu....

Hadiah tuh aku balut sendiri.. *wink *wink...
Tetibe aku kagum ngan diri aku, bukan senang woo aku nak balut hadiah.... Waaaa selalu aku suh cashier tuh je balutkan tapi sebab semalam banyak sangat orang queue nak bayar malas lak nak suh...
Selalu kalau aku bagi Encit Lee hadiah pun aku letak je dalam kotak pehtu ikat ngan riben cantet2 tapi kotak yang cantet la bukan kotak warna cokelat tuh.. Giler keji kalau aku guna kotak cokelat tuh memang malassss betoi tuh!

Besok akan kuterjah kenduri Ceera, pehtu p kenduri kawan Encit Lee lak.. Huh camno den nak diet... Weekend je kene p makan nasi minyak... Tak boley tak p wooo, kang tahun depan kenduri aku orang tak nak datang plak...... Kan? Kan? Kan?

Gitu la kiter hidup bermasyarakat nie, orang jemput kiter p la kalau dekat.. Kalau jauh tuh leh la excuse ye tak?

3 comments :

  1. aah..time ni la nak p kenduri kwn2..nnt depa mai kenduri kita plak kan..hehe

    ReplyDelete
  2. ye tahniah ceera...
    i datang makan je tadi ngap ngap ngap sedap...

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails