Monday, February 28, 2011

Ar-Rayyan nak masuk contest nie, auntie2 n uncle2 tolong ye!


Mama Ar-Rayyan dah tersampuk hantu contest.. kejenye nak join contest je skang HAHAHA.. So sesaja la calonkan gambo Rayyan yang ngah angkat kening ala2 ziana zain ni dalam contest Manjaku...

So, Ar-Rayyan yang gebussss ni nak minta auntie2 and uncle2 kesayangan tolong vote Ar-Rayyan..

Memula Auntie2 and uncle2 kene LIKE page nie kat FB ---> http://www.facebook.com/babymanjafansclub

Pastu uncle2 and auntie2 yang kiut miut comei jelita ensem kene LIKE plak gambo Ar-Rayyan kat sini ---> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193642350655592&set=a.192917267394767.50612.152878094732018

Ar-Rayyan say thank you pada auntie2 and uncle2 yang sudi vote Ar-Rayyan....

Muah muah muah muah!!!!!!!!

PS: Kalau uncle2 and auntie2 baik hati, pomot la skali gamba Ar-Rayyan ni kat blog uncle2 & auntie2 ye..




7 comments :

  1. comell laaaaa.... aku try tp tkleh la,nape ye?

    ReplyDelete
  2. kak..rayyan ada tanda lahir ke kat peha..??

    nampak cam tanda lahir je dlm gambo ni..

    ReplyDelete
  3. wahh.. kalah kening ziana zain cam nihh..!! memang tembamm pipinyerr..!!

    Testing kat Cyber ekk.. nanti leh gather gatherrr!

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails