Sunday, February 13, 2011

Yea.. Me dah join HeartBate nie.. Jom la join, menjana income sesambil berblogging

Kepada kekawan,

Jom la kiter join HB ni, HB ni ala2 nuffnang gak.. Die kira unique click perday... Setiap klik dapat RM0.04.. Hikhik mmg nampak sikit tapi lama2 jadik bukit kan?

Camne nak join HB ni... Meh la kiter share...

Kite pun tau pasal HB ni dr belog MZ

Memula klik HB kat banner atas blog Masyimalo Heart nie..

Then akan kuar page home... So klik kat ikon HB..


Pastu klik create akaun then isi all info berkaitan yang dikehendaki..

Pastu leh klik Join HB Affiliate, cam gambo di bawah..


Dah selesai create akaun, leh la klik kat online application tok apply buat HB di belog..

Pehtu leh la masukkan code HTML HB ni ke dalam belog... Pehtu leh la kiter klik klik HB ni menjana income sesambil berbelog.....

TEkiu MZ sharing info yang sangat berguna...

Kalau nak tau lebey lanjut leh la masuk belog MZ, aku pun baru je ngan HB ni, tak paham sangat..




3 comments :

  1. nanti ain lajak pi HB ni ..
    thanks for sharing

    ReplyDelete
  2. ok..dah klik hb..tiap kali masuk kita sama2 klik ye..

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails