Wednesday, January 2, 2013

3rd visit ke pameran serigala!

Eh tak habes lagi pasal BBW. T__T Gasak la, gambar dah ada dalam draft so type aje la entri. Ni adalah kali ke3 terjahan kami ke BBW. Dasat tak? Kali ni aku g time lunch hour ngan opismate... So kami ada dalam 2 jam je tok berjalan dalam tu....

Memang membuktikan kami ni ulat buku. Hohoho... So antara buku yg aku rembat that day adalah buku ni get married this year! Utk siapakah???

Actually untuk a friends of mine. Kat ofis, memang dia yang suruh carikkan. So aku pun carikkan la....


And di bawah ni buku buku untuk koleksi dan bahan bacaan aku. Total Damage hanya RM35.. Murah kan? Buku Prince William and Kate tu hanya RM10 saje.... Berbaloi2..

Buku2 yang lain tu buat bacaan masa senggang, kebanyakkannya motivation books... Bila rasa down ok gak baca buku gitu, mood better sikit. Kalau baca Quran lagi bagus... T__T


Itu aje hasil di BBW utk kali ke3 terjahan thn nie...

1 comment:

  1. Lama dah kita tak terjah pesta buku..ada bb ni lg pyh koy..huhu

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails