Wednesday, January 9, 2013

Next time aje la pergi zoo

Hai laaa sedih sangat. Actually masa Matta Fair tahun lepas, ada beli tix g zoo tepeng. Memang plannye ktorg nak g cuti2 kat sana la hujung tahun lepas, merangkap sekali celebrate annibesari yg ke3. Sekali rayyan masuk wad. walaupun dah discaj wad, tapi habi takmo amek risiko dedahkan rayyan kat awam lagipun die belum fully recover. Aku pun agreed aje la sbb risokan anak kan.

So tix zoo dan safari dibawah burn aje la.... memang sayang, tapi lagi sayang nyawa anak oooooooooo.. Lagipun this year pun ada masa lagi kalau nak p... Ye dak....


Pastu naseb la baik BFF kbetulan nak balik Ipoh so aku just bagi je tix tu kat dia so that die boleh berholiday ngan suami kat sana. Dah dekat kan so alang2 boleh la singgah.  Hurm nak bg kekawan kat blog pun masa dah suntuk takot tak sempat kurier.

dan nseb baik la plak hotel buking takyah bayar deposit so bila cancel gitu takde la membazir... Bulat gile muka kan? Hahahhahah malas nak pk, habi tak suka muka kita cengkung katanya tak cantek. Die suka tembam, kalau pipi nak tembam badan pun kene la naik tembam. Mana boleh pipi tembam, badan kuncup... 


Muka orang tensen takleh g oliday. Hiks. Tapi takpe, bulan ni kami nak gi holiday gold coast sepang pulak :)


2 comments:

  1. Juelee, kite tertanya2 gak sblm ni bila juelee n co nk p tepeng..sbb teringat ada bli tix kt matta fair..
    Oo, tak jd sbb time rayyan warded la kan?
    Takpe, next time mebi
    Tp nak komen jap...zoo tepeng dah tak cantk mcm dulu..dh tak terjaga huhu

    ReplyDelete
  2. Mcm saya trpksa burn tiket langkawi sbb masih dalam pantang 42 hari,.huhu..sayang tp tak berani nak jejalan dlm pantanh.huhu

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails