Thursday, January 17, 2013

Menang Tix ke Sanrio Park JB


Alhamdulillah..... Rezeki tahun 2013 ni murah sungguh. Memang kami suami isteri plan tahun ni takde percutian famili yg gempaq2 sebabnya kami nak saving masuk rumah tahun depan. Banyak nak guna duet kan, duet yang sedia ada dah habes guna masa proses beli rumah tahun lepas. Tahun ni, tahun menyimpan duet semula...

Tapi Allah tu maha kaya, tahun ni je kami dah memang 2 pakej percutian. Walaupu hanya percutian dekat2 tapi sungguh kami bersyukur, allah mengetahui kedudukan dan situasi kami. DIA berikan rezeki kami utk bercuti melalui cara lain.

Baru2 ni memang ada cakap kat habi. Nanti balik kampung, nak bawa Rayyan ke Little Big Club kat JB sana sbb ada Thomas and Friends, ada Bob The builder, Barney.. Seme tu watak katun peberet rayyan. Tix masuk agak mahal pada kami yg tengah saving ni kan. Tapi, demi anak. Takpe. dapat bonus kononnya nak bawa.

Alhamdulillah, Allah permudahkan jalan. Nama saya naik menang contest kat Pulai Spring resort. walaupun tak menang GP, Memang tix masuk saja. Tu pun dah syukur sangat. Jimat duet dah kat situ.

Contest ni dah lama, hujung tahun lepas. Saya masuk 2x, sbbnya contest ni slogan based. Jenuh aih nak memikir slogan ni. Alhamdulillah sangkut jugak satu.

Tix masuk ni cover jugak Hello Kitty Town so merasa la kami masuk ke kedua2 taman di Sanrio Park.  Insyallah. lepas dapat info dr penganjur, kami akan setkan bila nak p. Buat masa ni, hujung bulan ni kami akan bercuti di Golden palm Resort  Sepang. Bulan depan ke Penang, hasil dari contest jugak. Selepas tu baru kami ke JB ni pulak kot. Insyaallah jika panjang umur.


4 comments :

  1. Tahniah...syok la dapat bercuti preee.

    ReplyDelete
  2. tahniah...sure rayyan suka tu dpt tgk kartun fav die..tisya pn ingt nk bw gk tp tgu la dlu..aritu p legoland ingt nk singgah gk tp tk sempat

    ReplyDelete

Pstttt.. Tekiu ya!


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails