Friday, January 4, 2013

Feeling gi jepun!

Lepas je dapat result exam dengan hati yg gumbira gi la jejalan kat dalam Subang 1st tu. Banyak gak kedai ada dalam tu. Tak best gile jalan sesorang tapi tak kesah la. Lagipun perot lapa sangat, tak sempat breakfast pagi tu..

Survey2 tengok eh ada Sushi King. Ha ni memang peberet saya all the time. Tekak ni memang tekak jepun hiks.. Ntah la, aku memang suka makan makanan jepun, rasa maknan diaorang sihat dan paling suka ikan salmon diaorang.

So makan la keseorangan hari tu. Ala order je pastu ngappp!!!!  Hari tu order bento ni, aku memang suka makan bento sbb ada sayur and lauk2 yang lain. Pastu sekali ngan green tea.



Green tea peberet ni... hehehhe bagus utk sistem perkumuhan.


And sambil makan tu tak boleh tahan tengok plate sushi dok lalu lalang depan mata. lantas terus capai satu plate hehehhehehhe....

Amek Golden egg Sushi ni.. Yummy yummmyyy!!! Sedappp....


Aku kalau nak makan Sushi King ni memang boleh g ngan kekawan atau lonely aje sbb habi tak layan sangat. Aku je yg suka bebenor makan sushi kalau tak dapat sushi  king, sushi Jusco pun ok... Tapi sushi paling sedap pernah mkan, Sushi Zanmai... Sedapppp sangt softshell crab die....

2 Dari Hati ke Hati:

Chekgu Azrine said... Best Blogger Tips

Xbrp masuk dgn tekak..huhu..tp ramai sgt ckp sushi sedap ek..

juelee said... Best Blogger Tips

@Chekgu Azrine

sedap azrine.. cer try skali, jgn amek yg raw.. amek yg masak punya.. jue pun kalau hok pelik2 mmg tak makan.. hiks


















Tweet

Share




Sebarkan.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails